Proč u nás nenakoupíte vše na dobírku?

V naší společnosti nabízíme zařízení a potřeby pro vaše kosmetické a kadeřnické salony. Svůj salon u nás vybavíte kompletně a za výborné ceny. Máme řadu spokojených zákazníků. Proč však nejde veškeré zboží nakoupit na dobírku?

Kdy je možná při nákupu dobírka a kdy už ne?

Náš velkoobchod, Velkoobchod-salony.cz, nabízí drobnější vybavení pro salony, ale i nadrozměrný nábytek. U běžného sortimentu není problém formu platby na dobírku využít. I když na druhou stranu, naše zásilky jsou vždy spolehlivé a platba předem šetří čas i peníze oběma stranám. Takže nás potěší, když platbu kartou či převodem na účet využijete přednostně. Pokud však máte jakýkoliv důvod, proč jako formu platby zvolit dobírku, udělejte to, ale bohužel to nelze u všeho.

Jiná situace však je u sortimentu větších rozměrů. Ten je navíc v našem e-shopu klíčovým, a právě on tvoří gros našeho sortimentu. I zaslání tohoto sortimentu, který vyžaduje nadrozměrnou dopravu, vám umíme zajistit. Doručení, cena dopravy, je však dražší. Pro naši firmu by nevyzvednutí zásilek ze strany zákazníka znamenalo příliš velké náklady. Proto není možné kterékoliv zboží platit formou dobírky a u nadrozměrného zboží je požadována platba předem.

Také se to týká kosmetických přístrojů a dalších. Chceme, aby produkt putoval dopravou co nejméně tzn. 1x. U každé dopravy je možné poškození zboží, proto se snažíme tento problém minimalizovat.

U nás nemusíte mít s platbou předem problém

Máme vynikající reference a jsme dlouhodobě fungující společnost, která je partnerem mnoha kosmetických a kadeřnických salonů. Zakládáme si na serióznosti i prozákaznickém přístupu. Proto věříme, že vás neodradí u některého typu zboží platba předem. Opakované negativní zkušenosti s nevyzvednutím zboží nás vedly k zavedení těchto platebních pravidel. Stalo se nám, že si zákazník zboží objednal u více shopů a zásilku si nakonec vyzvedl jen od nejrychlejšího dodavatele. Což samozřejmě neznamená, že se vám naše zásilky nesnažíme doručovat v co nejkratším termínu.

Kde se dovím, jak mohu platit a jaká doprava je možná?

Možnosti platby se dozvíte vždy v košíku své objednávky. Stejně tak, jako se vám zobrazí vhodné způsoby dopravy. Pokud není nutná nadrozměrná doprava, máte možnost využít Zásilkovnu na pobočku či přímo na adresu, kurýra v rámci Ostravy, PPL i osobní odběr v Ostravě.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. 1 #