Vybavte svůj salon – kupte si kosmetický i kadeřnický nábytek

Možná je právě teď ideální čas na změnu k lepšímu. Vybavte svůj salon na jednom místě. Investujte do novinek a vylepšení. Nebo se pusťte do příprav na rozšiřování svých služeb. Velkoobchod-salony vybavuje kompletně kosmetické i kadeřnické salony.

Zájem o kosmetické a kadeřnické služby je obrovský. Po zlepšení současné situace se očekává ještě extrémnější zájem. Je dobré být na zákazníky připraveni třeba s vylepšenými a rozšířenými službami, či s kvalitnějším vybavením. A právě teď je čas například na plánovanou rekonstrukci salonu.

E-shop Velkoobchod-salony.cz nabízí veškeré vybavení pro kadeřnická a kosmetická studia

Kosmetický nábytek a kadeřnický nábytek, současně kosmetické produkty ­– to vše nakoupíte na jednom místě. Velkoobchod sídlí v Ostravě, takže určitě je perfektní volbou pro salony z Ostravy a okolí. Ale nejen odsud. Firma je schopná cokoliv zaslat kamkoliv po České republice. Má dokonce vlastní dopravu a je připravena dopravit i nadrozměrné zásilky.

Společnost nabízí standardní i luxusní nábytek pro salony. Vybaví nejen klasické kosmetické a kadeřnické salony, ale též masérské salony, pedikúry, tetovací salony či barber shopy. Možné je koupit třeba i dětská křesla do kadeřnických salonů, která se neliší jenom svojí velikostí, ale jsou i v designu atraktivním pro děti.

Velkoobchod-salony.cz má v sortimentu rovněž vše pro manikúru a nehtovou modeláž a nechybí ani potřeby pro pedikúru. Firma dodává přístroje a prostředky pro dezinfekci i sterilizaci, aroma difuzéry či fitness doplňky.

Kosmetika pro salony z velkoobchodu

Z kosmetiky se velkoobchod specializuje především na kosmetiku SYIS a na kosmetiku Bielenda. Jde o velice kvalitní kosmetické přípravky s mnoha výrobky určenými pro řešení problémů s pletí či s antiageing účinky. Tyto úspěšné přípravky lze používat v rámci procedur ve vašem salonu, nebo je nabídnout svým zákazníkům i pro domácí pokračování v péči. Nejsou to však jediné kvalitní kosmetické značky, které Velkoobchod-salony.cz nabízí. Za pozornost určitě stojí desinfekční kosmetika Apis, NEONAIL laky a další značky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. 1 #