Vánoce - nápady, postřehy a trendy tipy na vánoční nehty

Nápady, postřehy a trendy tipy na vánoční nehty.

Dobrý den,

Období svátků je téměř tady a jak lépe se naladit na sváteční atmosféru než úpravou nehtů? Vánoční nehty jsou skvělým způsobem, jak ukázat svou kreativitu a dodat šmrnc každému oblečení.

 V tomto článku vám poskytneme několik skvělých nápadů, postřehů a trendy tipů na vánoční nehty.                                                      

 Připravte se tedy na sváteční atmosféru a udělejte dojem svými báječnými nehty! 


Vánoční nehty se v posledních letech staly oblíbeným trendem a naše nehtová dizajnérka Bára (IG- @naildesigner_baraslesinger) je zde, aby se s vámi podělila o své odborné znalosti a postřehy, jak si na nehtech vytvořit úžasný vánoční vzor.

Díky dlouholetým zkušenostem v nehtovém průmyslu, Bára vypilovala své dovednosti k dokonalosti a je připravena provést vás procesem vytváření krásných nehtů inspirovaných Vánocemi.


Krok za krokem: Jak vytvořit vánoční vzor sněhové vločky na nehtech

Postupujte podle následujících kroků a vytvořte si na nehtech krásný vzor sněhové vločky:

Navod - vločka 1Navod - vločka 2

Navod - vločka 3Navod - vločka 4

Navod - vločka 5

Pokud chcete svým nehtům dodat nádech zimního kouzla, vzor sněhové vločky je ideální volbou. 

Nezapomeňte, že cvičení dělá mistra, takže se nenechte odradit, pokud vaše první pokusy nebudou bezchybné. S časem a trpělivostí se stanete profesionály ve vytváření úžasných vzorů na nehtech.


 

Nápady a inspirace pro vánoční nehty

Nyní, když už víte, jak vytvořit vzor sněhové vločky, pojďme prozkoumat další nápady, které vás inspirují pro vaše vánoční nehty: 

  • Zahalte své nehty do puntíků! 

vzor puntiky - nehty

Puntíky nikdy nevyjdou z módy a jsou ideální volbou pro vánoční návrhy nehtů. Tento nadčasový vzor dodá hravý nádech každé manikúře a lze jej přizpůsobit vašemu individuálnímu stylu.

  • Elegantní třpytivé barvy.

Vzor trpitky - nehty

Co se týče vánočních trendů na nehty, třpytky jsou vždy hitem. Letos se rozhodněte pro elegantní třpytivé barvy, které vašim nehtům dodají šmrnc. Přemýšlejte o třpytivé zlaté, stříbrné nebo jiskřivé tmavě červené. Tyto odstíny okamžitě pozvednou každou manikúru a vytvoří oslnivý efekt.

  • Oblečte vaše nehty do teplého svetříku.

Vzor svetru - nehty

Kdo by se během svátků nerad zachumlal do příjemného svetru? Nyní můžete tento příjemný pocit přenést i na své nehty s designem inspirovaným svetrem. Tento vzhled s texturou je ideální pro zimní období a dodá vaší manikúře jedinečný nádech.


 

Nezapomeňte, že klíčem k dosažení úžasných vánočních nehtů je popustit uzdu fantazii a experimentovat s různými barvami, vzory a designem. Ať už dáváte přednost jemnému a elegantnímu vzhledu, nebo se chcete vyřádit s odvážnými a zářivými vzory, vánoční nehty jsou dokonalým způsobem, jak vyjádřit svou sváteční náladu.

 

TOP TŘI BARVY VÁNOC!

Red 406                                       Sparkle 6                              Green 805 

Díky těmto nápadům, a tipům na vánoční nehty jste připraveni zazářit o svátcích s báječnými nehty. Ať už si vyberete vzor sněhové vločky, prozkoumáte různé vzory. Doufáme, že vás tento článek inspiroval k tomu, abyste byli kreativní a ukázali svou sváteční náladu prostřednictvím nehtů.

 Šťastné nakupování a veselé svátky!

 

S pozdravem,

Klaudy a Bára, Velkoobchod-salony.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. 1 #