Parafínový ohřívač: Ideální péče o ruce v zimě

Parafínový ohřívač: Ideální péče o ruce v zimě.

Parafínový ohřívač: Ideální péče o ruce v zimě

Parafínový ohřívač je kosmetický přístroj, který nabízí unikátní a efektivní péči o pokožku rukou a nohou. Díky použití parafínu dokáže toto zařízení zlepšit stav vaší pokožky po každém ošetření. Jeho využití je jednoduché a snadné, což znamená, že si můžete užívat příjemnou a relaxační proceduru nejen v kosmetickém salonu, ale i v pohodlí vašeho domova.

Parafínová lázeň a zábal = lokální termoterapie

Parafínová lázeň a zábal se často označují jako lokální termoterapie. Jakým způsobem tedy může parafínový ohřívač ovlivnit vaši pokožku? Parafínový zábal nebo lázeň funguje na principu tepla, které proniká hluboko do pokožky a otevírá tak póry. To umožňuje vniknutí hydratace a živin do vaší pokožky, což ji hydratuje a regeneruje.

Proč jsou parafínové zábaly pro ruce tak dobré?

Parafínové zábaly mají mnoho výhod pro péči o vaše ruce a nohy, zejména v zimním období. Zde je několik výhod, které může parafínový ohřívač přinést:

1. Hydratace pokožky

Parafínový zábal je dokonalým způsobem, jak hydratovat suchou a popraskanou pokožku rukou a nohou. V kombinaci s vámi oblíbenými krémy a oleji,  parafín proniká do hloubky pokožky, což zajišťuje intenzivní hydrataci.

2. Zlepšení cirkulace

Při parafínovém ošetření se vaše krevní cévy rozšiřují, což zlepšuje cirkulaci krve. To napomáhá dodávání živin do buněk a odstraňování toxinů z pokožky. Díky tomu se vaše ruce a nohy cítí odpočaté a osvěžené.

3. Uvolnění svalů

Teplý parafínový zábal má uklidňující účinek na svaly. Pomáhá uvolnit svalové napětí a zklidnit vaše unavené a bolavé ruce. Po dlouhém pracovním dni může být parafínový ohřívač úžasným prostředkem pro relaxaci a odpočinek.

Jaké je ideální nastavení teploty parafínu?

Správné nastavení teploty parafínu je klíčové pro zajištění maximálního komfortu a účinnosti ošetření. Zpravidla se doporučuje použít parafín o teplotě kolem 50-55 stupňů Celsia. Tato teplota je dostatečně vysoká na to, aby se pokožka otevřela a dokázala vstřebat živiny, ale zároveň nedostatečně vysoká na to, aby způsobila nepříjemné pocity nebo popáleniny.
Při použití parafínového ohřívače je důležité dbát na to, aby se parafín udržoval stále na konstantní teplotě. To je jedna z výhod profesionálních parafínových ohřívačů, které jsou vybavené termostatem. Termostat umožňuje přesné nastavení teploty parafínu a jeho udržení na požadované hodnotě po celou dobu ošetření.

Jak se dělá parafínový zábal?

Pokud se rozhodnete vyzkoušet parafínový zábal, měli byste znát správný postup, jak ho provést. Následující kroky vám pomohou připravit perfektní parafínovou lázeň:

  1. Začněte teplením parafínu. Měli byste použít parafínový ohřívač, který bude udržovat konstantní teplotu parafínu.
  2. Připravte si ruce nebo nohy na ošetření. Očistěte je důkladně a naneste oblíbený hydratační krém nebo olej.
  3. Poté pomalu ponořte ruce nebo nohy do parafínu, až jsou zcela ponořené.
  4. Nasaďte si ochranné plátky nebo speciální parafínové rukavice nebo punčochy, které zajistí, že zábal zůstane na místě.
  5. Nechte parafín působit asi 15-20 minut, aby se dostatečně zahřál a pokožka měla čas získat všechny výhody termoterapie.
  6. Po uplynutí času opatrně sundejte ochranné plátky a odstraňte parafín.
  7. Vaše ruce nebo nohy budou hydratované a hebké. Můžete je ještě lehce masírovat, abyste dopřáli další relaxaci.

Doporučení z našeho e-shopu:

Pokud byste chtěli vyzkoušet parafínové zábaly doma, přinášíme vám několik doporučení z našeho e-shopu:

  1. PARAFÍNOVÝ OHŘÍVAČ - SADA MAX AM-8009 265W: Tento model ohřívače je ideální pro domácí péči. Nabízí dostatečnou kapacitu pro parafínové ošetření a má příjemný design.
  2. PARAFÍNOVÁ SADA GIOVANNI: Pokud preferujete luxusní péči a kvalitní vybavení, tato sada je pro vás ta pravá. Obsahuje vše, co potřebujete pro dokonalý parafínový zábal.
  3. PARAFÍNOVÝ OHŘÍVAČ SE SADOU 300W XXL BÍLO-ČERNÝ: Pokud hledáte cenově dostupnou variantu, která přesto nabízí spolehlivou kvalitu, tento ohřívač je pro vás ideální volbou.

Parafínový ohřívač a parafínová lázeň jsou skvělým způsobem, jak pečovat o své ruce a nohy, zejména v zimním období. Tento kosmetický přístroj nabízí hydrataci, regeneraci a uvolnění svalů. Užívejte si příjemných chvil péče o svou pokožku a vyzkoušejte parafínové zábaly již dnes!

S pozdravem,

Klaudy, Velkoobchod-salony.cz

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. 1 #