Nový Salon - Získejte 50 000 Kč a zařiďte si svůj salon

Projekt: Vysněný Salon - Získejte 50 000 Kč a zařiďte si svůj salon

Máte sen o vlastním salonu krásy nebo toužíte zrekonstruovat ten stávající? Projekt "Vysněný Salon" je tu pro vás! Nabízíme jedinečnou příležitost získat 50 000 Kč na vybavení nového salonu nebo na rekonstrukci vašeho existujícího salonu. Každé tři měsíce vybereme nového výherce, který tuto šanci dostane.

Podmínky Soutěže

(Podmínky soutěže budeme podrobně vysvětlovat prostřednictvím našeho podcastu, reels, blogů, stories a postů, kde zároveň spustíme reklamní kampaň. Oficiální start soutěže je naplánován na 1. června (Den dětí).)

29.8.2024 Vybereme 10 z vás ( ti kteří byli aktivní na našich sociálních sítích a podle příběhu) aby se předešlo spekulacím.

30.8.2024 Budeme z těch deseti finalistů losovat výherce online na našem instagramu (finálního výherce vybere robot).

Jak se Zapojit:

    1. Sledovat nás: Začněte sledovat náš profil na Instagramu nebo Facebooku.
    2. Sdílet nás: Sdílejte informace o naší soutěži se svými přáteli a sledujícími.
    3. Příběh: Napište nám svůj příběh do zpráv na instagramu - proč bychom měli vybrat právě vás nebo napište místo svého kamaráda, který si to podle vás zaslouží.
    4. Lajknout soutěžní příspěvek: Ujistěte se, že jste lajkli náš soutěžní příspěvek.
    5. Aktivita na našem profilu: Budeme sledovat vaši aktivitu na našem profilu, něco jako Top fanoušek.

Výherkyně vybereme osobně na základě splnění podmínek, žádné automatizované systémy ani boti.

Výhra

Výherkyně obdrží velký šek na částku 50 000 Kč, který jí osobně předáme v naší firmě a společně se vyfotíme. Vše bude vázáno smlouvou, kterou s výhercem projednáme při převzetí výhry.

Proč se Zapojit?

Projekt "Vysněný Salon" je úžasnou příležitostí pro všechny talentované ženy a muže v oblasti služeb, které touží posunout svůj byznys na vyšší úroveň. Pomůžeme vám realizovat vaše sny, poskytneme potřebné vybavení a podporu, a zároveň vás budeme propagovat na našich sociálních sítích. Nezmeškejte svou šanci a zapojte se do naší soutěže!

Sledujte nás, sdílejte svůj příběh a možná právě vy budete jedním ze šťastných výherců, kteří získají 50 000 Kč na svůj vysněný salon. Těšíme se na vaše příběhy a na společnou cestu za vašimi sny!

S pozdravem,

Klaudy a Silva, Velkoobchod-salony.cz

 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. 1 #