Hledáte kvalitní kosmetický nábytek? Víme, kam pro něj

 

Profesionální kosmetické, kadeřnické nebo nehtařské studio musí nabídnout svým zákazníkům nejen skvělé know-how, ale rovněž kvalitní vybavení. Bez něj se neobejdete, a současně je to i kosmetický nábytek, který dává našemu studiu tu správnou image.

Společnost Beautier lashes je známá jako profesionální dodavatel potřeb pro prodlužování řas. Objemové řasy Beautier jsou v kosmetické branži i mezi zákaznicemi skutečným pojmem. Společnost nabízí i kurzy prodlužování řas. Kromě toho též další kosmetické potřeby pro beauty salony – například Bodybe kosmetiku, ale i pomůcky k prodlužování vlasů. Novinkou v sortimentu je profesionální kosmetický nábytek.

Beautier lashes – to je nově též prvotřídní kosmetický nábytek do beauty salonů

Hodí se i pro různá wellness centra či pro beauty koutky v kadeřnických salonech. Využijí jej i profesionální manikérky. Nábytkem ze sortimentu firmy vybavíte celé kosmetické studio, už od vaší recepce. Jde o velice vkusný moderní nábytek pro vstup do vašeho salonu, který lze doplnit moderní sedací pohovkou pro zákazníky.

Co vše potřebuje profesionální beauty salon?

V každém beaty salonu je zapotřebí též profesionální kosmetické lehátko a kosmetický vozík. Kosmetická lehátka všech typu, včetně masážních, hydraulických a elektricky polohovatelných lehátek, nabízí za velice dobré ceny právě Beautier lashes. Profesionální kosmetické vozíky jsou spolu s kosmetickými taburety či kosmetickými židlemi dalšími neopomenutelnými kousky ve vybavení kosmetického salonu. Speciálně pro manikúru jsou pak určeny manikurní stoly. Na manikúru je zapotřebí též manikurní lampa a firma nabízí rovněž další kosmetické lampy pro jiné procedury v salonu. Nechybí ani sterilizátory kovových nástrojů, jež využije každý provozovatel kosmetického salonu.

Lepší nábytek dělá lepší beauty studio

Sortiment kosmetického nábytku Beautier lashes charakterizuje vysoká kvalita a výborné ceny. Ve firmě přesně vědí, co je v kosmetickém salonu zapotřebí za nábytek. Umí vám rovněž dobře poradit s jeho výběrem. V Beautier lashes najdete partnera, který vám pomůže rozjet váš business v beauty sféře naplno a profesionálně. Veškerý nábytek lze koupit online s dopravou po celé České republice.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz. 1 #